fbpx

Rólunk

2017-ben egy külföldi eseményen botlottunk bele egy fotóautomatába: megtetszett, hogy nem csak szuper kiegészítő program, de a kézzelfogható emlékként örökíti meg a vidám pillanatokat. Első fotóautomatánkat ezt követően, 2018-ban szereztük be. A fotógép összeállításánál legfontosabb szempont a tökéletes képminőség és a gyors fotónyomtatás volt, így nagy felbontású tükörreflexes kamera, professzionális stúdióvaku és villámgyors fotónyomtató került bele.
Azóta több mint 200 esküvőn és 250 céges rendezvényen jártunk és közben mi magunk is rájöttünk, hogy nincs rendezvény selfie nélkül. 🙂 Az elmúlt 4 évben végig azt figyeltük, hogy miként tudjuk még jobbá tenni szolgáltatásunkat; beszereztük a lehető legjobb háttérfalakat, még jobb kiegészítőket szereztünk be és új fotóautomatákat állítottunk össze.

2022-ben úgy döntöttünk, hogy szintet lépünk és az eddiginél nagyobb hangsúlyt fektetünk az esküvőkre, illetve egyéb privát eseményekre: születésnapokra, évfordulókra és összejövetelekre. Ennek első lépéseként leporoltuk a selfiemachine.hu-t és különválasztottuk a céges ügyfeleinket kiszolgáló bigfun.hu-tól. A meglévő szolgáltatásaink mellé olyan újdonságokat kerestünk, amelyek még emlékezetsebbé teszik a Nagy Napot, a megrendelés folyamatát pedig lényegesen leegyszerűsítettük. Izgatottan vágunk neki az 5. esküvői szezonunknak és megígérjük, hogy minden erőnkkel azon leszünk, hogy a lehető legmagasabb szintű szolgáltatást nyújtsuk számotokra: rugalmasan, kedvesen, jókedvűen! 🙂